Триває час відпусток і розваг! Хочеться приємних вражень і яскравих спогадів! І для того не потрібно їхати кудись дуже далеко. Гарно відпочити, набратися сил та енергії можна й на базі «Янтарній», що належить Харківському національному університету внутрішніх справ. Вона розташована на березі Печенізького водосховища, неподалік від Старого Салтова.

Усього за годину їзди від Харкова на відпочиваючих чекають затишні тримісні дерев'яно-цегляні будиночки сучасного дизайну із затишним інтер'єром для комфортного відпочинку. Поруч із будиночками розташовані кухні, де є все необхідне – газові плити, холодильники, кухонний посуд. На території бази обладнані санвузли, душові кімнати з холодною та гарячою водою. Для дитячих розваг побудовано сучасний майданчик, є парковка для автотранспорту, налагоджено мобільний та інтернет-зв'язок.

База відпочинку «Янтарна» з усіх боків оточена чудовим сосновим бором, є піщаний пляж для купання, створені прекрасні умови для  любителів порибалити.

База відпочинку «Янтарна» – чудове місце і для тих, хто планує відпустку, і для тих, хто мріє у вихідні відпочити від міської метушні.

Вартість будиночка на три особи за добу для працівників університету становить 252 грн. 50 коп., для інших відпочиваючих – 303 грн.

Приємного відпочинку!

 

Контактні особи: старший інспектор відділу матеріального забезпечення ХНУВС Молчанова Ірина Петрівна

тел. (057) 73-98-103, 066-311-83-03

Директор бази «Янтарна» – Торгаленко Михайло Валентинович

тел. 066-275-35-86

 

Бажаючим відпочити необхідно:

  1. Заповнити бланк заяви.
  2. Надати заяву до відділу матеріального забезпечення (кім. 10). Контактна особа – Молчанова Ірина Петрівна (тел. (057) 73-98-103, 066-311-83-03).
  3. Сплатити рахунок протягом трьох днів.
  4. Отримати путівку до бази «Янтарна».

(Бланк заяви завантажити та реквізити на сплату рахунку завантажити).