Новими перемогами поповнили скарбничку досягнень із кікбоксингу спортсмени Харківського національного університету внутрішніх справ. Одне перше і два других місця здобули представники університету, студенти факультету права і масових комунікацій у Першості Харківської області з кікбоксингу серед чоловіків. Так, студент 3-го курсу Максим Хвиля виборов 1-е місце за правилами фул-контакт у ваговій категорії 100 кг. Студент 5-го курсу Вадим Ставідлянський посів 2-е місце за правилами фул-контакт у ваговій категорії до 80 кг і студент 5-го курсу Сергій Бреош також завоював 2-е місце за правилами лоу-кік у ваговій категорії до 60 кг.

Курсанти 3-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції  Руслан Садигов та Олексій Малюх виконали норму майстра спорту під час участі в чемпіонаті України з аматорського кікбоксингу ВТКА, що проходив у Дніпропетровську.

Сприяючи розвитку спорту та підтримуючи обраний колективом університету курс на здоровий спосіб життя, ректор університету Сергій Гусаров особисто привітав спортсменів із новими досягненнями, вручивши їм відповідно грамоти, медалі й посвідчення про присвоєння звання майстрів спорту. Сергій Гусаров побажав молоді нових перемог на спортивній ниві та успіхів у навчанні.

 

ВЗГ ХНУВС