Старшим викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін Юлією Шиндель було проведено виїзне заняття для студентів 1 курсу факультету № 6 в Державній установі «Олексіївська виправна колонія № 25» Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Олексіївська виправна колонія № 25 – це кримінально-виконавча установа середнього рівня безпеки (для утримання чоловіків, засуджених до позбавлення волі на певний строк, які раніше відбували покарання у вигляді позбавлення волі), яка сьогодні є лідером з ковальскої справи та зразковою з усіх показників тримання засуджених.

Заступник начальника установи Сергій Дмитренко разом із працівниками колонії ознайомив молодь з умовами проживання засуджених. Юнаки та дівчата оглянули відділення ресоціалізації та соціальної адаптації, гуртожитки для засуджених блочного типу, медичний і дисциплінарний ізолятор, зимовий сад та капличку.

Студентам розповіли про прогресивний досвід співпраці з місцевим зоопарком, який на території установи тримає рідкісних тварин, а також ознайомили з товарною продукцією, що виготовляється на виробничих потужностях підприємства.

ВЗГ ХНУВС