У Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з підйому на біцепс, станової тяги та багатоповторного жиму, який проводила федерація пауерліфтингу України RAW 100%. Серед учасників змагань був ад’юнкт Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Андрій Надутий, майстер спорту міжнародного класу, абсолютний чемпіон Харківської області та рекордсмен України федерації пауерліфтингу RAW 100%, а також рекордсмен та абсолютний чемпіон світу федерації пауерліфтингу GPF України з підйому на біцепс, який тренується під керівництвом заслуженого тренера GPF України Віктора Бабенка.

Андрій Надутий виступив у двох дисциплінах: «Підйом на біцепс» і «Багатоповторний жим» у ваговій категорії до 67,5 кг.

 У підйомі на біцепс він посів І місце, піднявши штангу вагою 63 кг при власній вазі 62,3. Під час третьої спроби Андрій підняв штангу вагою 66 кг, яка є більшою від його власної ваги майже на 4 кг, намагаючись встановити новий рекорд України, який йому і належить (64 кг) та поборотися ще й за місце в абсолютній першості в підйомі на біцепс, що визначається за формулою Шварца/Маллона, однак спроба була не зарахована. В абсолютному заліку змагань з підйому на біцепс серед чоловіків усіх вагових категорій Андрій став четвертим.

Також на цьому чемпіонаті Андрій Надутий посів ІІ місце у змаганнях з багатоповторного жиму, піднявши штангу вагою 62,5 кг 37 разів.

ВЗГ ХНУВС