Організація міжвузівського співробітництва є одним з пріоритетних напрямів діяльності усіх підрозділів Харківського національного університету внутрішніх справ та його структурних підрозділів.

Начальник науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Костянтин Бугайчук на запрошення керівництва Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету взяв учать у роботі круглого столу щодо використання у професійній педагогічній діяльності сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Під час зустрічі були обговорені питання масового онлайн навчання, створення дистанційних курсів, використання викладачами сервісів Інтернет у навчальній та науковій діяльності.

Костянтин Бугайчук розповів присутнім про досвід Харківського національного університету внутрішніх справ щодо підвищення кваліфікації викладачів в галузі дистанційного навчання та основні кроки, що вживаються керівництвом вузу для покращення навчального процесу. За підсумками зустрічі досягнуто домовленість із керівництвом кафедри педагогіки та психології щодо обміну науковою інформацією в галузі дистанційного навчання, участі її співробітників у науково-практичних заходах з педагогічної тематики, що проводяться у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС