Керівництво Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з ректором генералом поліції третього рангу Валерієм Сокуренком взяло участь у Всеукраїнській конференції учасників АТО «Відстоюємо зовні – будуємо всередині!»,  що пройшла в малій залі ХНАТОБу.

Засідання відкрила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. У своєму виступі вона зазначила: «Нас єднає одна думка й одна мета – забезпечення спокою та миру в нашій незалежній та вільній Україні. Лише спільними зусиллями ми зможемо подолати агресора, який сьогодні воліє захопити її. Маючи незламний дух і сильну волю, кожен із нас на своєму рівні відповідальності відстоює нашу державу». ­­

Під час  конференції присутні заслухали доповідь голови Ради ХОГО «Спілка ветеранів АТО» Олександра Сергієва та інших учасників заходу. Було розглянуто проблемні питання повернення до мирного життя: реінтеграція учасників АТО у громадянське суспільство після війни; отримання житла для учасників АТО: практика вирішення цих питань у різних регіонах; об`єднання учасників АТО –  громадські сили, що розбудують державу.

ВЗГ ХНУВС