У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Координаційної ради Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених та керівників наукових гуртків кафедр.

Голова Наукового товариства, доцент кафедри адміністративного права і процесу факультету № 3, кандидат юридичних наук Наталія Коломоєць зазначила про організацію діяльності Наукового товариства та довела до відома присутніх перелік наукових заходів Наукового товариства, запланованих на другий семестр 2016–2017 навчального року.

Заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак ознайомив присутніх з вимогами Положення про нагородження відзнакою Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених ХНУВС «Подяка Наукового товариства», яке було затверджено на засіданні Вченої ради університету в січні 2017 р. та довів інформацію про проведення ХІ Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та  гуманітарних наук (Рада ректорів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації Харківського регіону).

Під час засідання було обговорено діяльність Наукового товариства, заплановану на другий семестр 2016–2017 навчального року.

ВЗГ ХНУВС