Директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Лукаш спільно з представниками Головного управління Національної поліції в Сумській області провели профорієнтаційну роботу серед учнів одинадцятих класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Охтирка Сумської області.

Метою проведення заходу стала популяризація правничої освіти, служби в органах Національної поліції України, роз’яснення умов вступу та навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ та його Сумській філії. Сергій Станіславович детально зупинився на правилах вступу до навчального закладу, особливостях організації освітнього процесу, практичного навчання, наукової та міжнародної діяльності, дозвілля студентів. Також під час бесіди було акцентовано увагу на перспективах працевлаштування випускників філії.

Представники управління кадрового забезпечення ГУ НП в Сумській області розповіли про особливості професії поліцейського, перспективи працевлаштування та проходження служби в органах Національної поліції. Учні із зацікавленістю слухали виступаючих, задавали багато питань, на які отримали вичерпні відповіді.

Сумська філія ХНУВС