Харківський національний університет внутрішніх справ продовжує активно співпрацювати з Громадським об’єднанням «Харківський університетський консорціум», який очолює Людмила Бєлова. В рамках цієї співпраці відбулася презентація проекту «Консорціум молодих психологів Харківщини».

Керівник проекту Тетяна Покотило розповіла студентам та курсантам ХНУВС, які навчаються за спеціальністю «психологія» та «соціальна психологія» про ідею проекту та його завдання. Вона наголосила на тому, що особливістю Харківського регіону є велика концентрація категорій громад, які потребують фахової психосоціальної підтримки – вимушено переміщені особи, демобілізовані бійці АТО та члени їх родин. Тож важливого значення набуває об’єднання досвідчених і молодих фахівців для обміну досвідом та підвищення рівня професійної компетентності щодо надання соціально-психологічної підтримки людям, які опинилися у складній життєвій ситуації.

З 17 січня 2017 року відкрита реєстрація бажаючих взяти участь у проекті на сторінці Facebook (https://www.facebook.com/consorcium.mp/). Для цього необхідно заповнити «Анкету учасника проекту», на основі якої буде здійснено конкурсний відбір учасників проекту.

ВЗГ ХНУВС