У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Координаційної ради Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених та керівників наукових гуртків кафедр.

Відкрив захід перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що Наукове товариство ставить собі за мету активізувати наукові дослідження, оприлюднити їх результати, розширити наукові та творчі контакти. Також Дмитро Швець, наголосив на взаємодії членів наукових гуртків кафедр з Науковим товариством.

Голова Наукового товариства, доцент кафедри адміністративного права і процесу факультету № 3, кандидат юридичних наук Наталія Коломоєць, довела до відома присутніх основні напрями діяльності Наукового товариства на 2016/2017 навчальний рік. Також вона запропонувала більш активно працювати з іншими Науковими товариствами вищих навчальних закладів.

Заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак ознайомив присутніх з інформацією про стан та перспективи розвитку Наукового товариства, а також вимогами Положення про Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених.

Під час засідання учасники заходу обговорили план роботи Наукового товариства на 2016/2017 навчальний рік.

ВЗГ ХНУВС