Проведення профорієнтаційної роботи у Дніпропетровській області триває. Завідувач кафедри адміністративної діяльності поліції факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Ольга Безпалова відвідала місто Перещепино Новомосковського району Дніпропетровської області, де провела профорієнтаційну роботу в загальноосвітніх школах № 1 та   № 2.

На заходах були присутні учні 9, 10 і 11 класів, яким вона розповіла про умови вступу до університету в 2017 році. Було наголошено на тому, що в університеті можна отримати вищу освіту за п’ятьма спеціальностями: право; кібербезпека; правоохоронна діяльність; психологія; фінанси; банківська справа та страхування. Крім цього діє кафедра військової підготовки, що здійснює навчання громадян України з базовою вищою освітою за спеціальностями «соціальна психологія» та «психологія» із присвоєнням військового звання «молодший лейтенант».

Школярі переглянули фільм про університет, після чого Ольга Безпалова відповіла на їхні запитання щодо особливостей проходження служби в органах поліції.

ВЗГ ХНУВС