Харківський національний університет внутрішніх справ став учасником Третьої щорічної науково-освітньої виставки «Публічне управління XXІ». Виставку було організовано на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Мета виставки та науково-практичної конференції за міжнародною участю – презентація розробок та можливостей у галузі державного управління, налагодження конструктивної взаємодії з тими, хто надає суспільні послуги, сприяння формуванню і реалізації інноваційних наукових і освітніх проектів, поглиблення європейської інтеграції та співробітництва у сфері публічного управління.

Серед почесних гостей були голова Національного агентства  України з питань державної служби Костянтин Ващенко, директор Інституту державної служби та місцевого самоврядування Національної  академії державного управління при Президентові України Сергій Телешун, заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населенняСвітлана Горбунова-Рубан та ін. Від Харківського національного університету внутрішніх справ у роботі науково-освітньої виставки взяли участь ректор Валерій Сокуренко, представники науково-педагогічного складу, наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених університету, працівники відділу організації освітнього процесу та загальної бібліотеки.

Під час роботи конференцій та круглих столів обговорювалося широке коло проблем, пов’язаних із реформуванням системи вищої освіти, підготовкою управлінських кадрів вищої кваліфікації, підвищенням кваліфікації публічних службовців, а також участь у конкурсно-грантовій діяльності, впровадження інформаційних технологій навчання, підготовка фахівців у сфері державного управління та за суміжними спеціальностями.

Творчі здобутки науковців університету презентувала університетська бібліотека, представивши монографії, підручники, навчальні та методичні посібники на виставці «Внесок Харківського національного університету внутрішніх справ у сталий розвиток регіону: наукові надбання університету».

Участь Харківського національного університету внутрішніх справ у заході була відзначена сертифікатом.

ВЗГ ХНУВС