Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у профорієнтаційному заході «Вища школа Харківщини – сільському абітурієнту», організатором якого виступив Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з Радою ректорів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації Харківського регіону. Захід відбувся у приміщенні Валківського  ліцею імені Олександра Масельського.

Понад двохсот учнів старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв Валківського, Богодухівського, Краснокутського та Коломацького районів ознайомилися з роботою вишів, напрямами підготовки та спеціальностями,  умовами вступу.

Харківський національний університет внутрішніх справ представляли декан факультету № 3 майор поліції Анатолій Колотік, працівники відділу  організації освітнього процесу, підготовчого відділення, курсанти та студенти. Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники університету розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів.

Відвідувачі заходу більше дізналися про таку науку, як дактилоскопія, ознайомились із валізою криміналіста тощо.

ВЗГ ХНУВС