Кафедрою іноземних мов факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з ліцеєм «Правоохоронець» проведено конкурс «Віртуальна подорож до США».

Участь у заході взяли курсанти та студенти університету, а також ліцеїсти, яких до участі в конкурсі підготувала  вчитель англійської мови Ольга Климентьєва.

Присутні  здійснили віртуальну подорож до визначних історичних місць, дізналися цікаві факти про США. Виступи супроводжувалися коментарями  англійською мовою, а студенти факультету № 6 виступали трьома мовами – англійською, німецькою та французькою. Представники команди ліцею запропонували присутнім взяти участь у вікторині, запитання якої викликали жвавий інтерес аудиторії.

Підводячи підсумки, голова журі начальник відділу міжнародних зв’язків Станіслав Осятинський підкреслив оригінальність і креативний підхід до виконання презентацій.

Перше місце вибороли представники ліцею «Правоохоронець», друге місце посів факультет № 6, третє місце поділили між собоюкоманди факультетів № 1 і № 4. Переможці отримали заохочувальні призи-символи, що уособлюють Америку.

ВЗГ ХНУВС