У Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить засідання номінаційних комісій конкурсу на краще наукове, навчальне та періодичне видання в навчальних закладах та наукових установах МВС України.

В університеті зібралися представники всіх вищих навчальних закладів системи МВС України, а також науково-дослідних та інших державних установ. Відкрив засідання ректор університету доктор юридичних наук, доцент, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він зазначив, що конкурс на краще наукове видання, який проводиться щороку, є надзвичайно важливим, адже піднімає престиж відомчих навчальних закладів і стимулює їх колективи до нових досліджень з актуальних питань.  

Академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор Олександр Бандурка підкреслив, що відомчі навчальні заклади сьогодні мають потужні науково-педагогічні колективи, чим вигідно вирізняються з-поміж інших навчальних закладів, тому є чим пишатися та що підсумовувати.

З урахуванням пропозицій від навчальних закладів і наукових установ МВС було створено номінаційні комісії ІІ туру конкурсу та обрано їх голів. Це комісії у таких номінаціях: наукові видання, підручники, посібники, довідкові видання, навчально-методичні видання, наукові періодичні видання, видання з обмеженим грифом доступу.

Після загального зібрання члени номінаційних комісій приступили до роботи за визначеними напрямами.

 
ВЗГ ХНУВС