У роботі міжнародного симпозіуму «Psychosocial risk-factors of criminal behavior and their role in crime preventive measures», який проходив у м. Тбілісі (Грузія) з  20 по 21 жовтня 2016 року, взяв участь доцент кафедри психології та педагогіки факультету №3 Харківського національного університету внутрішніх справ Станіслав Ларіонов. Захід був організований Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу (TAIEX).

Спікерами були вчені з Великобританії, Норвегії та Нідерландів. Вони представили досвід своїх країн у розробках питань кримінальної психології, психологічних аспектів профілактики та розслідування злочинів.

У роботі симпозіуму взяли участь фахівці-психологи, які працюють в підрозділах поліції, прокуратури та пенітенціарної системи Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України. Під час дискусій відбувався плідний обмін досвідом.

Представник університету Станіслав Ларіонов відвідав Поліцейську академію, зокрема навчальні корпуси, центр тестування, центр митного і прикордонного контролю, тир, криміналістичний полігон, гуртожиток для слухачів, ознайомився із специфікою процесу навчання та підготовки поліцейських Грузії.

ВЗГ ХНУВС