У приміщенні прес-центру «Status Quo» відбулася зустріч представників засобів масової інформації з організаторами та партнерами  обласного освітнього проекту «Кадети поліції». На зустрічі були присутні завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Костянтин Бугайчук, президент та віце-президент ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев і Сергій Перепелиця, координатор проекту «Кадети поліції» від Патрульної поліції ГУНП в Харківській області Марина Кульбачна.

За словами організаторів проекту, оголошено набір у поліцейські кадети, який триватиме до 10 жовтня поточного року. Усього планується набрати 100 чоловік. Підполковник поліції Костянтин Бугайчук висвітлив особливості організації навчання слухачів курсів, тематику та тривалість навчальних занять. Він наголосив, що проект має на меті організацію цілеспрямованої правової освіти школярів, підлітків та молоді регіону, здійснення їх патріотичного виховання, формування стійкої законослухняної поведінки, нетерпимості до протиправних вчинків та порушень закону. У програмі навчання – основи держави, патріотичне та фізичне виховання, правила поведінки у громадських місцях, практичні заняття та ін.

Наприкінці виступу усі учасники зустрічі були запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 22 жовтня 2016 року.

 

Кожен бажаючий може взяти участь у проекті, зареєструвавшись онлайн за цим посиланням: https://goo.gl/RBG1M3

ВЗГ ХНУВС