З професійним святом працівників бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх справ привітали перший проректор навчального закладу Дмитро Швець, проректори Михайло Бурдін, Анатолій Клочко та Олександр Грищенко.

Всеукраїнський День бібліотек був встановлений Указом Президента України 14 травня 1998 року

«…враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства та підтримуючи ініціативу бібліотечної громадськості…», – йдеться в Указі.

Діяльність бібліотеки нашого університету не обмежується лише забезпеченням освітнього та наукового процесу, вона проводить просвітницьку, виховну, патріотичну роботу, займається культурно- естетичним вихованням молоді, формує світогляд молодого покоління, спираючись на кращі надбання світової культури, історичну спадщину та національні традиції українського народу.

Від імені ректора університету Валерія Сокуренка проректори побажали колективу бібліотеки та її беззмінному директору Тамарі Процких здоров’я, щастя, здійснення усіх найзаповітніших мрій і бажань, натхненної та плідної роботи.

У святковий день не обійшлося без подарунків, серед яких – нові комп’ютери від керівництва університету, книги із власної колекції Олександра Бандурки та ін.

 

ВЗГ ХНУВС