29 вересня 2016 року в НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбулася презентація монографії «Теорія та практика змішаного навчання» та навчально-методичного посібника «Куратор змісту». Співавтором цих наукових праць є завідувач науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ Костянтин Бугайчук. Він виступив перед присутніми з доповіддю про сучасні тенденції розвитку змішаного навчання в Україні та за кордоном. Це – актуальні питання використання сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі вищих навчальних закладів, теорія та практика роботи з цифровою інформацією в мережі Інтернет, проблеми впровадження в освітню діяльність технологій дистанційного навчання тощо.

Захід проводився у рамках виконання грантової програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства» Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. 

На презентації були присутні представники усіх профільних кафедр НТУ «ХПІ», інших вишів Харкова та Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка.

З монографією «Теорія та практика змішаного навчання» та навчально-методичним посібником «Куратор змісту» працівники, курсанти та студенти університету можуть ознайомитися у бібліотеці нашого навчального закладу.

 

ВЗГ ХНУВС