Відбулося нагородження команд-переможниць у змаганнях з ігрових видів спорту, які відбулись в університеті з нагоди Міжнародного дня студентського спорту в Україні. Дипломи спортсменам вручив перший проректор навчального закладу підполковник поліції Дмитро Швець.

Так, за результатами змагань з баскетболу І місце посіла команда факультету № 2 (кримінальної поліції), ІІ місце – команда факультету № 4 (кіберполіції) і на ІІІ місці – команда факультету № 1 (слідства).

З волейболу змагалися збірні як чоловічі, так і жіночі команди. Серед чоловіків місця розподілилися таким чином: І місце – факультет № 2 (кримінальної поліції), ІІ місце – факультет № 6 (права та масових комунікацій), ІІІ місце – факультет № 1 (слідства).

Серед жінок І місце посіла команда факультету № 1 (слідства), ІІ місце – команда факультету № 4 (кіберполіції) і на ІІІ місці – команда факультету № 2 (кримінальної поліції).

У футболі І місце посів факультет № 1 (слідства), ІІ місце – факультет № 6 (права та масових комунікацій), ІІІ місце – збірна команда науково-педагогічного складу університету.

 

ВЗГ ХНУВС