У Харківському національному університеті внутрішніх справ розпочалися заняття на курсах підвищення кваліфікації. Протягом двох тижнів майже 200 дільничних інспекторів поліції Харківської області, а також патрульних поліцейських Харківської та Житомирської областей будуть навчатися, засвоювати нові знання.

З представниками практичних підрозділів зустрівся перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Від імені ректора навчального закладу генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка він поздоровив присутніх з початком занять і зазначив, що керівництво університету робить усе необхідне для забезпечення успішної діяльності курсів. Також зазначив, що тих, хто не є мешканцем Харкова, у навчального закладу є можливість забезпечення гуртожитком, який знаходиться на території університету. Він підкреслив, що по закінченні курсів буде влаштовано перевірку знань у вигляді тестових завдань.

Проведений був інструктаж, під час якого слухачів ознайомили з правилами внутрішнього розпорядку, носіння форменого одягу, дотримання службової дисципліни та протипожежної безпеки.

 

ВЗГ ХНУВС