Вийшов друком збірник наукових праць «Вісник Кримінологічної асоціації України» № 2 (13) 2016. Статті збірника висвітлюють широке коло наукових кримінологічних та кримінально-правових питань, актуальних проблем боротьби зі злочинністю, вдосконалення національного кримінального законодавства, правового регулювання, інформаційно-аналітичного та організаційно-управлінського забезпечення протидії злочинності в Україні тощо.

Зі змістом Вісника можна ознайомитися на офіційному сайті видання (www.visnikkau.org).

Редакція збірника запрошує до плідної співпраці науковців, правоохоронців-практиків, здобувачів, ад’юнктів, аспірантів, слухачів, курсантів та студентів, а також усіх, хто цікавиться проблемами реформування кримінальної юстиції.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1021 від 07.10.2015 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства щодо діяльності спеціалізованих вчених рад від 29 вересня 2015 року» збірник включений до Переліку наукових фахових видань України з юридичних наук.

У зв’язку із проведенням конкурсу статей, опублікованих у збірнику наукових праць «Вісник Кримінологічної асоціації України» з кримінального, кримінально-виконавчого права та кримінології, статті до Вісника Кримінологічної асоціації України № 3 (14) 2016 будуть прийматися до 15 вересня 2016 року. Вихід у світ номера планується у листопаді 2016 року.