З 26 по 29 липня  поточного року у Республіці Білорусь проходила XI Міжнародна школа з електронного та дистанційного навчання організована освітнім порталом року e-learning.by (Республіка Білорусь).

Під час роботи школи обговорювалися питання впровадження дистанційного та електронного навчання в діяльність навчальних закладів та корпоративних тренінгових центрів; організаційні та методичні аспекти проектування і розробки дистанційних курсів; перспективи мобільного навчання та мікронавчання; проблеми використання великих даних в освітньому процесі тощо.

На цьому заході Харківський національний університет внутрішніх справ представляв завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Бугайчук Костянтин, який проводив майстер-клас з питань візуальних комунікацій в дистанційному навчанні та дизайну електронних курсів, які розробляються освітніми установами різного типу.

За підсумками відкритого голосування та опитування учасників майстер-клас Костянтина Бугайчука  був визнаний найкращим, а його розробник отримав звання «Майстер школи 2016 року», почесні сертифікати та подарунки.

ВЗГ ХНУВС