Представники Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених Харківського національного  університету внутрішніх справ, курсанти факультету № 2 Вадим Мальцев, Владислав Петров та Кристина Щербань взяли участь у III Міжнародному науково-практичному форумі студентів та аспірантів «Верховенство права та місцеве самоврядування». Захід відбувся на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» у м. Київ.

Учасників форуму привітали декан факультету правничих наук НаУКМА Денис Азаров, координатор проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» Юлія Седик та завідувач кафедри загальнотеоретичних і державно-правових наук НаУКМА, доктор юридичних наук, професор, суддя Конституційного суду України у відставці Микола Козюбра.

Форум тривав два дні, упродовж яких студенти, аспіранти та молоді фахівці обговорили низку питань щодо реалізації принципу верховенства права в діяльності місцевого самоврядування та варіанти їх вирішення.

По завершенні офіційної частини для учасників форуму провели ознайомчу екскурсію територією Національного університету «Києво-Могилянська академія» та чарівними місцями Подолу.

Наступного дня відбулись дві панельних дискусії. Усі учасники форуму отримали сертифікати.

 

ВЗГ ХНУВС