У дар Храму Харківського національного університету внутрішніх справ передано три нові ікони – Тайної Вечері, Святителя Миколая Мирлікійського Чудотворця та Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона.

Унікальна дерев’яна ікона Тайної Вечері, яка символізує об’єднання людей і Бога вирізняється особливою красою. Згодом вона займе своє почесне місце у головній частині храму – алтарі.

Не менш цінними є також ікони Миколая Угодника та Цілителя Пантелеймона, які були освячені протоієреєм Володимиром Катречко, і до яких можуть приклонитися та попросити допомоги і заступництва всі бажаючі.

Православна община університетського храму висловлює свою сердечну вдячність жертводавцю, який побажав залишитися невідомим та підносить свої гарячі молитви за його здоров’я і благополуччя.

Запрошуємо всіх небайдужих працівників, курсантів та студентів приєднатися до благородної справи – взяти участь в оздобленні храму необхідною церковною атрибутикою для звершення Божественної літургії, яка буде служити нинішнім та майбутнім поколінням і залишить добрий слід на згадку про себе навчальному закладу, у якому пройшли роки навчання та служби.

          І. В. Кріцак,

кандидат юридичних наук,

ст. викладач кафедри теорії та історії держави і права