9 червня 2016 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл випускників університету до територіальних органів Національної поліції України. 150 курсантів факультетів № 1 і № 3 – майбутні фахівці підрозділів слідства та превентивної діяльності поповнять лави працівників підрозділів поліції у 24 областях України та м. Київ.

Ректор університету полковник поліції і водночас заступник голови комісії з розподілу Валерій Сокуренко поздоровив курсантів з новим, важливим етапом у їхньому житті – початком професійної діяльності, побажав гідно нести службу, наполегливо працювати, бути успішними в кар’єрному зростанні.

Від імені голови комісії з розподілу – начальника Головного управління національної поліції в Харківській області, генерала поліції третього рангу Анатолія Дмитрієва – до випускників звернувся його заступник полковник поліції Валерій Пахомов. Він побажав юнакам і дівчатам наснаги у роботі, а також дав пораду – цінувати своє перше місце роботи, сумлінно виконувати поставлені завдання й бути впевненими у собі та своїх силах. Це дасть добрий старт для подальшої професійної діяльності. «Головними напрямами роботи поліції є забезпечення порядку та безпеки, дотримання прав і свобод громадян, боротьба з криміналітетом та виконання адміністративних функцій, але найперше – це підвищення довіри населення до поліції, – зазначив Валерій Пахомов, – тож над цим і потрібно працювати».

 

ВЗГ ХНУВС