За ініціативою Північно-Східного наукового центру Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України, Технопарку «Інститут монокристалів», Центру «Харківські технології» та НДІ Правознавства Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого було проведено науковий семінар «Регіональний офіс трансферу технологій». У науковому заході взяли участь і члени Наукового товариства Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з професором кафедри теорії та історії держави і права Юлією Загуменною.

Семінар було присвячено обговоренню нових шляхів для трансферу технологій та комерціалізації результатів наукових досліджень та розробок, а також місії Офісу трансферу технологій. Під час семінару було розкрито можливості, які відкриваються перед науковими установами та вищими навчальними закладами в контексті нового законодавства про науку та освіту. 

Під час семінару його учасники обговорили проблеми та перспективи регіональної науки, а також отримали поради експертів щодо управління інтелектуальною власністю, трансферу технологій та інноваційної діяльності.

 

ВЗГ ХНУВС