У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася першість із волейболу, присвячена 20-річчю університету. У змаганнях взяли участь збірні команди – п’ять хлопців та одна дівчина, – від усіх факультетів та інституту.

За результатами змагань місця розподілилися таким чином. Перше місце виборола команда факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей, на 2-му місці – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, на 3-му – команда навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції. 4-е і 5-е місце відповідно посіли команди факультету права і масових комунікацій і факультету підготовки фахівців для боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми.

Усі учасники змагань отримали грамоти, а команда-переможниця також і перехідний Кубок. Було визначено і кращого гравця турніру. Ним став курсант 3-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Андрій Лисенко, який був нагороджений заохочувальним призом та грамотою.

 

ВЗГ ХНУВС