Представники Харківського національного університету внутрішніх справ – декан факультету № 6 (права та масових комунікацій) Олег Синєгубов та начальник відділу міжнародних зв’язків підполковник поліції Станіслав Осятинський взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Актуальні питання навчання іноземців в Україні у 2016/2017 навчальному році». Він проходив у Києві і був організований Міністерством освіти і науки України та Державним підприємством «Український державний центр міжнародної освіти».

В заході взяли участь Перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, директор Державного підприємства «Український державний центр міжнародної освіти» Олена Шаповалова, представники різних департаментів Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти і науки України, Державної прикордонної служби України та Державної міграційної служби України.

Мета заходу – ознайомлення представників вищих навчальних закладів України, в яких здійснюється підготовка іноземних студентів, з новелами в законодавстві України, а також  удосконалення координації між відомствами та службами у цьому напрямку.

Під час участі у семінарі представниками Харківського національного університету внутрішніх справ було отримано багато корисної інформації, яка стане в нагоді під час роботи з іноземними студентами.

 

ВЗГ ХНУВС