Працівники Харківського національного університету внутрішніх справ дев’ятий рік поспіль братимуть участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання на посадах уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

В університеті відбулась установча нарада з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Цього року на посади уповноважених осіб будуть залучені 70 представників навчального закладу, які працюватимуть на пунктах тестувань у м. Харкові та Харківській області.

Відкрив захід перший проректор університету Олександр Головко.  Він зазначив, що на працівників, які залучаються до проведення зовнішнього незалежного тестування, покладається відповідальна й важлива робота, до якої потрібно ретельно готуватися.

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко, звертаючись до працівників університету, розповів про багаторічну співпрацю з університетом у цьому напрямі, а також зупинився на основних вимогах нормативних документів щодо проведення незалежного оцінювання та вступної кампанії у 2016 році.

Під час наради також обговорювалися організаційні питання, найбільш поширені ситуації, які можуть виникнути під час тестування, пояснювалися подальші дії та шляхи уникнення таких ситуацій.

 

ВЗГ ХНУВС