Із 10 січня поточного року 97 курсантів 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ проходять навчальну практику у практичних підрозділах Національної поліції України, під час якої долучаються до охорони публічної безпеки і порядку, патрулювання, розшуку зниклих людей тощо.

Курсант Сумської філії ХНУВС рядовий поліції Ігор Градун проходить навчальну практику в Конотопському райуправлінні поліції ГУНП у Сумській області. Повертаючись зі служби, курсант почув крики дітей, які каталися на сніговій гірці. Підійшовши ближче, Ігор побачив, як дев’ятирічного хлопчика за руку схопив великий собака. Не роздумуючи, курсант відбив малечу від агресивно налаштованої тварини. Ігор заховав дитину за свою спину та, відбиваючись від собаки, відвів у безпечне місце, а потім – додому батькам.

Пишаємося, що у Сумській філії ХНУВС навчаються небайдужі курсанти, які своєю мужністю, порядністю та професіоналізмом доводять, що зробили правильний вибір, обравши професію поліцейського!

Сумська філія ХНУВС