Фахівці відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Харківського національного університету внутрішніх справ пройшли навчання та здобули необхідні навички психокорекції і консультативної роботи, взявши участь у тренінгу «Допомога поліцейським, які проходили службу в зоні АТО, у подоланні посттравматичного стресового розладу».

Тренінг проводився провідними спеціалістами Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України підполковником поліції Тетяною Нещерет та підполковником поліції Юлією Лавріненко на базі центру психодіагностики та тренінгових технологій УКЗ ГУНП в Харківській області.

Разом із практичними психологами Головного управління Національної поліції в Харківській  та Луганській областях фахівці університету набули навичок професійної та безпечної поведінки з учасниками АТО, знання щодо комплексного вирішення професійних і психологічних проблем.

Під час трьохденного тренінгу психологи ознайомились також з міжнародним досвідом роботи з ветеранами (Хорватський досвід) та отримали свідоцтво учасника тренінгу.

 

ВЗГ ХНУВС