Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у роботі круглого столу «Нові положення закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» для молодих учених», який проходив у рамках ІХ спеціалізованої виставки з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016». Учасниками круглого столу стали: голова Наукового товариства, професор кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук, доцент Юлія Загуменна, заступник голови Наукового товариства, провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак, доцент кафедри українознавства Станіслав Іванов та слухач магістратури факультету № 3 Олександр Розумовський.

Окрім нових положень закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» науковці також розглянули  проблеми плагіату у вищих навчальних закладах України.

Представники університету взяли активну участь у дискусіях, обговорювали багато актуальних питань з учасниками круглого столу.

 

 ВЗГ ХНУВС