«Тиждень англійської мови у ХНУВС», насичений різними конкурсами і завданнями, завершився концертом. У ньому взяли участь курсанти, студенти, викладачі навчального закладу та члени їх родин, а також учні  Харківської спеціалізованої школи II–III ступенів № 3 з поглибленим вивченням англійської мови.

Перед концертом ректор університету Валерій Сокуренко нагородив переможців конкурсів та відзначив активну участь усіх представників факультетів, їх творчий підхід до виконання завдань, старанність і особисту зацікавленість в оволодінні іноземними мовами.

Після урочистої частини розпочався концерт, який відкрив студентський гімн «Гаудеамус» латинською мовою. Прозвучали також пісні англійською, німецькою та італійською мовами. Глядачі бурхливо аплодували виконавцям запального акробатичного рок-н-ролу та ча-ча-ча, зачаровано слухали композицію «Соло на саксофоні». Завершився концерт виконанням патріотичної пісні англійською мовою «Pray for Ukraine» («Помолимось за Україну»).

«Тиждень англійської мови» ще раз підтвердив, що молодь охоче вивчає іноземні мови, адже розуміє, що їх знання – це не тільки розширення власного світогляду, але й запорука успішності в навчанні та в майбутній кар’єрі.

ВЗГ ХНУВС