Відбувся ІІІ Харківський Міжнародний марафон, в якому взяли участь як аматори, так і професійні спортсмени. Всього для участі зареєструвалося понад 10 тисяч чоловік з 26 країн світу.

Традиційно серед учасників марафону представники Харківського національного університету внутрішніх справ – курсанти, студенти, працівники. Сорок шість спортсменів навчального закладу виявили бажання взяти участь у спортивному святі. Більшість із них, а саме сорок три чоловіки, подолали дистанцію у 4 км 200 м. Утім, студент факультету № 6 Максим Самсонов вирішив випробувати свої сили в естафеті, подолавши дистанцію у 21 км.

На дистанції 10 км (серед жінок) перемогла працівник відділу організації служби ХНУВС майстер спорту України з легкої атлетики Наталія Батрак, друге місце  (серед чоловіків)  посів працівник відділу організації служби ХНУВС майстер спорту України з легкої атлетики Руслан Савчук.

Ректор університету полковник поліції Валерій Сокуренко привітав переможницю та учасників марафону, а також зазначив, що спорт - це витримка, це прагнення бути кращими і досягати більшого, це невід’ємна складова підготовки майбутніх поліцейських.

ВЗГ ХНУВС