У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск магістрів. Сто один вже колишній студент факультету права та масових комунікацій отримав диплом про вищу освіту.

Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті загиблих співвітчизників хвилиною мовчання, а також покладанням квітів до пам’ятника.

З настановами та словами вітання звернувся до випускників ректор університету полковник поліції Валерій Сокуренко. Перш за все він побажав юнакам і дівчатам не зупинятися у навчанні, розвиватися і професійно зростати. В університеті діє аспірантура, тож стіни рідної Альма-матер завжди для них відкриті. Також Валерій Васильович побажав випускникам підтримувати один одного у подальшому житті, зберігати корпоративні стосунки і бути справжніми патріотами своєї держави, адже саме від молоді залежить наскільки вона буде потужною, могутньою і незалежною.

Від імені науково-педагогічного складу університету щасливої долі та здійснення усіх мрій побажала випускникам доктор юридичних наук, професор Ольга Гетьманець.

Відмінникам навчання ректор вручив дипломи особисто. Завершилися урочистості фотографуванням на згадку про яскраві й незабутні роки навчання.

 

ВЗГ ХНУВС