На адресу Харківського національного університету внутрішніх справ надійшов лист від сина ветерана органів внутрішніх справ Геннадія Овчаренка. Він звертається до ректора університету Сергія Гусарова із вдячністю за постійну турботу та піклування, яке виявляють працівники університету та курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми до його матері – Ксенії Овчаренко. Ксенія Михайлівна багато років працювала в університеті, є ветераном органів внутрішніх справ.

Сьогодні їй 84 роки, вона мешкає у приватному будинку, тож завжди рада будь-якій допомозі. Курсанти постійно відвідують жінку, допомагають їй по господарству, доглядають за присадибною ділянкою, цікавляться станом здоров’я та можливістю вирішення питань, пов’язаних із хворобою.

Цього разу курсанти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми Микита Гриневич, Володимир Казановський, Олексій Ничипорук і Михайло Пазиніч на чолі з інспектором факультету капітаном міліції Олександром Соболем відвідали Ксенію Михайлівну на передодні Дня ветерана ОВС України. Вони привітали жінку зі святом, побажали їй миру, добра, душевного спокою, родинного благополуччя і передали їй гостинці. Ксенія Михайлівна завжди радіє, коли до неї приходять курсанти університету – чемні, небайдужі, виховані, завжди готові прийти на допомогу, адже щирість та увага є найкращим подарунком для літньої людини.

 

ВЗГ ХНУВС