Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали представники Консультативної місії ЄС, серед яких – голова Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки в Україні (КМЄС в Україні) Кястутіс Ланчінскас, представник директорату цивільного планування та спроможностей СРСС Брюссель Ерік Йохансен, голова відділу регіонального співробітництва КМЄС Удо Моллер, фахівці Департамену регіонального співробітництва КМЄС Станіслав Безовскі, Деніел Фарелл та Марина Будник, асистент з питань регіонального співробітництва КМЄС Ронан Гоггін, керівник Департаменту зв’язків з громадськістю  – старший речник Сімон Пресекар. Вони зустрілися з ректором університету полковником поліції Валерієм Сокуренком та представниками ректорату. 

Обговорювалися питання, пов’язані з пошуком нових сфер та форм для подальшої співпраці міжнародної організації з університетом за основними напрямами діяльності навчального закладу. Також представники місії презентували змінений мандат Консультативної місії ЄС та розповіли про  поточну діяльність організації.

Гості ознайомилися з матеріально-технічною базою університету. Вони оглянули спортивні майданчики, навчальний райвідділ поліції, навчально-тренувальний центр боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, музей.

 

ВЗГ ХНУВС