Викладачі кафедри соціології та психології факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ - Діана Штриголь, Олена Шахова та Ігор Дубровський беруть активну участь у волонтерській роботі. Вони є активними учасниками всеукраїнського проекту, що реалізується «Психологічною кризовою службою» громадської організації «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій».

Мета проекту – надавати психологічну, соціальну, юридичну та духовну підтримку тим, хто втратив найдорожче в боях за суверенітет та територіальну цілісність України.

Волонтерами створено «Родинне коло Харківщини» – своєрідний емоційний і духовний простір, в якому батьки, дружини, діти, рідні військовослужбовців, загиблих в АТО та місцева громада можуть об’єднатися разом і підтримати один одного, отримати необхідні консультації з юридичних, соціальних, психологічних та інших питань.

У цьому році на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України вже втретє відбулася зустріч родин військовослужбовців Харківщини, які загинули в АТО. «Родинне коло Харківщини» дозволив їм відчути, що їх підтримують співчувають і пишаються подвигом їхніх рідних.

 

ВЗГ ХНУВС