Доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3  Павло Червоний провів профорієнтаційну зустріч в 10-11 класах Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 108. Викладач університету розповів про особливості вступу та навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Кібербезпека».

Окрему увагу представник вишу приділив перевагам навчання на факультеті № 3, що здійснює підготовку фахівців ступенів вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю 053 «Психологія» («Психолог ювенальної превенції») та відзначив перспективи подальшого працевлаштування випускників ХНУВС.

Питання, які найчастіше виникали у старшокласників,  стосувалися звернення до рекрутингового центу, реєстрації та подачі online-заяви, предметів ЗНО, норматив щодо іспиту з фізичної підготовленості та особливостей творчого конкурсу.

Під час зустрічі старшокласники отримали інформаційні буклети про Харківський національний університет внутрішніх справ а також переглянули відеоролик «Мрієш стати психологом? Вступай до ХНУВС!».

ВЗГ ХНУВС