Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у ярмарку професій «Професія твоєї мрії», організатором якого виступили Харківський міський центр зайнятості та Управління освіти адміністрації Індустріального району міста Харкова. Захід відбувся в Палаці дитячої та юнацької творчості «Виток». У ньому взяли участь 30 навчальних закладів Харкова.

Відвідувачі заходу ознайомились з роботою вишів, напрямами підготовки та спеціальностями,  умовами вступу. Протягом дня ярмарок відвідали понад 500 учнів із 18 загальноосвітніх шкіл Індустріального району.

Харківський національний університет внутрішніх справ представляли працівники навчально-методичного відділу факультету № 6 і студенти. Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники університету розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів.

Відвідувачі заходу більше дізналися про науку дактилоскопію, ознайомились із валізою криміналіста, а також отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, що допоможуть їм визначитися з майбутньою спеціальністю.

За багаторічну плідну співпрацю, соціальне партнерство та вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики зайнятості та профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю, колектив університету отримав подяку від Харківського обласного центру зайнятості.

        

ВЗГ ХНУВС