Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження працівників та курсантів університету за досягнення у різних напрямах життєдіяльності навчального закладу. Нагороди вручив ректор університету полковник поліції Валерій Сокуренко.

Подяки Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ за сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та надання фахової допомоги у справі психологічної реабілітації учасників АТО і членів їх сімей на базі санаторію «Остреч» Менського району Чернігівської області в рамках проекту «Травма: подолання та відновлення ресурсу» отримали доцент кафедри соціології та психології, кандидат психологічних наук, доцент Лада Петрівна Чепіга і старший викладач кафедри соціології та психології, кандидат психологічних наук Ковальова Ірина Борисівна.

Грамотою Харківської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, популяризацію фізичної культури і спорту та з нагоди 60-річчя з дня народження нагороджений старший викладач кафедри фізичного виховання та безпеки життєдіяльності факультету № 6 Володимир Михайлович Казначеєв.

Подяки від голови Харківської обласної ради було вручено професору кафедри адміністративної діяльності ОВС факультету № 3 Олені В’ячеславівні Джафаровій, професору кафедри соціально-економічних дисциплін факультету № 2 Валерії Юріївні Прокопенко та старшому науковому співробітнику секретаріату Вченої ради Вікторії Володимирівні Сичовій за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих працівників для підрозділів органів внутрішніх справ, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру.

Поздоровив ректор і спортсменів, які лише за останній час здобули кілька вагомих перемог у змаганнях різного рівня. Це – викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Руслан Олегович Кушніренко, який здобув І місце у Чемпіонаті світу з таїландського боксу Муай-Тай; студент факультету № 6 Ігор Кармазь, який виборов І місце у Чемпіонаті України з кікбоксингу WPKA; працівник відділу організації служби, майстер спорту України з легкої атлетики, член Олімпійської збірної України Наталія Олександрівна Батрак, яка зайняла І місце у зимовому чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу на дистанціях 3 км та 5 км; курсант 3-го курсу факультету № 2 Роман Сергійович Токарєв – отримав ІІІ місце у Чемпіонаті світу з таїландського  боксу Муай – Тай; курсант 3-го курсу факультету № 1 Владислав Сергійович Руднєв – завоював ІІІ місце у чемпіонаті України з бортьби дзюдо.

Викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Вадимович Константинов отримав посвідчення Заслуженого майстра спорту України за багаторазові перемоги у чемпіонатах Світу з кікбоксингу.

Ректор університету подякував усім за плідну діяльність і побажав подальших успіхів у роботі й навчанні та здійснення усіх намічених планів. Також Валерій Сокуренко зазначив, що свідченням високої якості підготовки кадрів, є досягнення випускників університету. Так, Указом Президента України № 111 від 25 березня поточного року, випускнику нашого університету, начальнику Головного слідчого управління Служби безпеки України Григорію Володимировичу Остафійчуку присвоєно військове звання генерал-майора юстиції. Він є першим випускником Харківського національного університету внутрішніх справ, який став генералом.

ВЗГ ХНУВС