На адресу Харківського національного університету внутрішніх справ надійшов лист із Бакинського державного університету. Декан юридичного факультету, доктор  юридичних наук, професор Амір Ібрагім огли Алієв звернувся до ректора університету полковника поліції Валерія Васильовича Сокуренка з проханням дати згоду на залучення до роботи Дисертаційної ради Бакинського державного університету за спеціальністю 5614.01 – «Адміністративне право; фінансове право; інформаційне право» професора університету Анатолія Трохимовича Комзюка.

У своєму листі А. І. Алієв, який очолює Дисертаційну раду, зазначає, що утворена вона нещодавно і наукових кадрів вищої кваліфікації за цією спеціальністю недостатньо, тому керівництвом університету було прийнято рішення залучити до роботи Дисертаційної ради вчених з України.

«Враховуючи авторитет Харківського національного університету внутрішніх справ і науковий авторитет доктора юридичних наук, професора Анатолія Трохимовича Комзюка, його запрошено до співпраці з нашим університетом, –  йдеться у листі. – Рішенням Атестаційної Комісії при президенті Азербайджанської Республіки професор А. Т. Комзюк включений до складу дисертаційної ради Бакинського державного університету за спеціальністю 5614.01 – «Адміністративне право; фінансове право; інформаційне право».

 

ВЗГ ХНУВС