Відбулася конференція первинної профспілкової організації Харківського національного університету внутрішніх справ. На її обліку – 3584 члена профспілки, на конференцію запрошено 100 делегатів.

На порядок денний було винесено звіт голови профспілкової організації Валерія Московця. Він зазначив, що за звітній період з 2018 по 2021 рік прийнято понад 2000 звернень від працівників університету, що були розглянуті і здебільшого вирішено позитивно. Це надання фінансової, морально-психологічної допомоги, організація культурних заходів, роз’яснювальна робота тощо. Голова профспілки підкреслив, що діяльність спілки була б неможливою без підтримки керівництва вишу та всіх членів профспілкового комітету.

У зв’язку із закінченням терміну повноважень керівного складу профспілки під час конференції перезатверджено склад членів її комітету. Право бути головою профспілки одноголосно залишили за старшим науковим співробітником науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності ХНУВС Валерієм Московцем.

ВЗГ ХНУВС