З нагоди Дня захисників і захисниць України у Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС підготовлено інформаційно-презентаційні стенди за тематикою «Рівні права та можливості жінок і чоловіків».

Забезпечення рівності у правах і можливостях – вінець демократії, платформа для досягнення найвищих результатів соціального розвитку суспільства! Саме тому підвищення рівня інформованості щодо шляхів подолання існуючих гендерних стереотипів, зміни шаблонних поглядів на розподіл соціальних ролей, мінімізації існуючого гендерного розриву – важливі інструменти досягнення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків!

Наша сила – в єдності та взаємоповазі, підтримці та вмінні доповнювати один одного, рухатися пліч о пліч на шляху до успіху та процвітання, будувати разом світле та мирне майбутнє нашої рідної України!

У підготовці стендів взяв участь авторський колектив: помічниця ректора з гендерних питань ХНУВС Оксана Цукан, відповідальна з гендерних питань у КЛК ХНУВС Марина Петченко, співробітники відділу організації наукової роботи та гендерних питань Вадим Орел, Ольга Глазунова.

КЛК ХНУВС