Співпраця колективу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ з Вищою школою управління охороною праці в місті Катовіце (WSZOP) на шляху інтеграції до Європейського освітнього простору продовжується.

14 вересня 2021 року з робочим візитом до факультету № 6 завітав доктор юридичних наук Аркадіуш П. Шайна – криміналіст, кримінолог, викладач WSZOP, омбудсмен учасників освітнього процесу WSZOP, керівник лабораторії поліграфних досліджень WSZOP, експерт-поліграфолог, член правління та юридичного комітету Польського товариства досліджень з використанням поліграфу.

Керівництвом факультету № 6 та відділом міжнародного співробітництва для доктора Шайна було проведено ознайомчу екскурсію університетом, продемонстровано навчально-матеріальну базу факультету № 6.

Для студентів і науково-педагогічних працівників факультету доктор Шайна прочитав лекцію «Отоскопія у криміналістиці – вибрані аспекти». Змістовна та цікава інформація лекції викликала жвавий інтерес у учасників освітнього процесу та поглибила їх знання з навчальних дисциплін криміналістичного циклу.

На завершення візиту керівництвом факультету № 6 та доктором юридичних наук Аркадіушем П. Шайною було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці.

ВЗГ ХНУВС