Представниця Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ відповідальна з гендерних питань кандидатка економічних наук Марина Петченко взяла участь у  циклі тренінгів: «Лідерство. Вимоги сучасного суспільства», «Гендер. Впровадження гендерно орієнтованого бюджетування», «Антикорупція. Виявлення та протидія корупції на місцевому рівні». Організатором заходів стала мобільна школа жіночого антикорупційного активізму «АнтиКа» ГО «Кременчуцький антикорупційний центр» за грантової підтримки Європейського фонду за демократію (ЄФД).

Проєкт направлений на розуміння громадськістю переваг політичної участі жінок у процесі прийняття рішень на всіх рівнях державної влади, а також розкриває можливості застосування антикорупційних механізмів щодо розбудови міжсекторальних мереж жінок-лідерок з метою забезпечення сталого розвитку.

Після завершення циклу тренінгів отримано сертифікат. Набуті знання та навички будуть впроваджені під час організації та проведення заходів наукового та гендерного спрямування, що будуть проводитися у коледжі.

КЛК ХНУВС