Кураторами Юридичної клініки від факультету № 1 проведено зустріч з представниками активної молоді, яка протидіє розповсюдженню наркотиків на території Шевченківського району міста Харкова. Підлітки звернулися за консультацією щодо дотримання правил безпеки і законності у своїй діяльності.

Курсанти 3 курсу факультету № 1 Владислав Захаров,  Микола Мунтян, Владислав Фірман і Денис Сотник надали необхідні поради юнакам, відзначивши важливість їхніх дій і переконань, вручили науково-практичний посібник з організації профілактики незаконних дій з наркотиками та солодкі заохочувальні подарунки від факультету. Курсанти також запропонували юним активістам вступати до Харківського національного університету внутрішніх справ, щоб у подальшому вони продовжили свою діяльність, озброївшись необхідними знаннями, у лавах Національної поліції..

У рамках роботи Юридичної клініки також було проведено зустріч з виконавчим директором харківської міської громадської організації «Фонд рятування дітей та підлітків України від наркотиків» Марією Козиренко, яка передала для курсантів університету комплект з науково-практичними посібниками, рекомендаціями для курсових офіцерів та інформаційними буклетами про небезпеку наркотиків. Під час зустрічі було досягнуто домовленість про подальші спільні заходи з профілактики вживання наркотичних та інших сильнодіючих речовин.

ВЗГ ХНУВС