Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Леонід Могілевський, начальниця відділу міжнародного співробітництва Олена Устименко, начальник відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності Сергій Абламський, фахівець відділу міжнародного співробітництва Олена Михайлик взяли участь у робочій зустрічі з представниками Турецької національної академії поліції.

Від Турецької національної академії поліції у зустрічі взяв участь віце-президент Турецької національної академії поліції Уфук Айхан.

На початку зустрічі представники сторін ознайомили один одного з діяльністю закладів вищої освіти, напрямами підготовки, можливостями, які мають заклади вищої освіти для навчання майбутніх поліцейських та підвищення кваліфікації працівників поліції.

Під час онлайн-зустрічі також було обговорено проєкт Декларації про співробітництво Харківського національного університету внутрішніх справ з Турецькою національною академією поліції в освітній та науковій сферах, узгоджено окремі аспекти проєкту Декларації відповідно до норм законодавства та міжнародних зобов'язань держав-сторін, окреслено напрями подальшого співробітництва тощо.