Вступникам ХНУВС 2024 року!
header photo

З 01 листопада 2023 року відкрито портал osvita.np.gov.ua для подання Анкети кандидата на навчання у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських.

До уваги майбутніх вступників!
header photo

1 травня 2024 року о 14.00 для майбутніх абітурієнтів, а також усіх охочих відбудеться онлайн-зустріч із представниками ХНУВС щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році.

Курсанти перевірили свої знання у турнірі з психології
header photo

Разом із керівницею наукового гуртка кафедри педагогіки та психології ХНУВС Світланою Харченко курсанти 2 та 3 курсів факультету № 3, які навчаються за спеціальністю «Психологія», взяли участь у міжвідомчому фаховому турнірі з психології з нагоди Всеукраїнського дня психолога.

Розслідування крадіжки у приміщенні стало темою бінарного заняття
header photo

Дільничний офіцер поліції сектору дільничних офіцерів поліції Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області, старший лейтенант поліції Марія Думенко спільно зі старшим викладачем кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Вікторією Филипською провели бінарне заняття для курсантів 1 курсу факультету № 3 із навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Бінарне заняття з навчальної дисципліни «Кримінально право України»
header photo

Старший слідчий відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Кам'янець-Подільського районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області, капітан поліції Віталій Атаманюк спільно з професором кафедри кримінального права і кримінології Кирилом Черевком провели бінарне заняття для курсантів 3 курсу факультету № 1.

Донорство рятує життя
header photo

Курсанти факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ надали допомогу лікувальним закладам, ставши донорами крові. Здобувачі освіти регулярно здають кров військовослужбовцям, цивільним, всім, хто цього потребує. Для багатьох із них – це не перша донація.

Культура спілкування та управління конфліктами
header photo

Працівниками відділу соціально-гуманітарної роботи у межах кураторської години для старост груп здобувачів вищої освіти факультетів № 2 та № 3 проведена зустріч на тему «Культура спілкування та управління конфліктами в групі».

Підвищення рівня професійної кваліфікації
header photo

Курс навчання на тему «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?» пройшов т.в.о. заступника декана з навчально-методичної роботи факультету № 1 ХНУВС Олексій Салманов. Програму розроблено Національним проєктом із медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України за підтримки Посольства США в Україні.

В університеті відкрито аудиторію національно-патріотичного виховання
header photo

Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ, полковник поліції Олександр Музичук, звертаючись до курсантів, які брали безпосередню участь у цьому проєкті, зазначив: «Триває жорстока війна. Країна втрачає своїх кращих синів і дочок. В аудиторії створено експозицію, яка присвячена загиблим випускникам університету, і найближчим часом буде презентовано книгу саме про них – наших Героїв».

Бінарне заняття з криміналістики
header photo

Завідувач кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Василь Корнієнко провів бінарне заняття для курсантів 3 курсу факультету № 1 на тему «Слідчий огляд». До проведення заняття в онлайн-режимі приєднався спеціаліст-криміналіст відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУНП у Луганській області Микита Агафонов.

Новини...

Гвардія наступу

Герої МВС: місце пошани й вдячності

Харківщина  незламна (відеопроєкт)

Курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю

Дружня підтримка

Новини МВС України

Освітньо-науковий портал МВС України

Новини МОН України

Центр  психологічного здоров'я ХНУВС

Інформація про CEPOL

Спорт для вісх

Повідомити про корупцію

ОГОЛОШЕННЯ

21 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

27 червня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IV науково-практична конференція "Проблеми сучасної поліцеїстики" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Нові реквізити Харківського національного університету внутрішніх справ для оплати освітніх послуг та проживання у гуртожитку

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Особистість, суспільство, війна" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

26 квітня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться онлайн XІV Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Питання сучасної науки і права»

splitsplitsplit

Кафедра цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Цифрова трансформація прав: ЄС та Україна», що проводиться в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне «Цифрова трансформація прав: досвід ЄС».

splitsplitsplit

16 травня 2024 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Авіація, промисловість, суспільство» в онлайн-режимі

splitsplitsplit

23 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

24 травня 2024 року на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться в онлайн-режимі XV Міжнародна науково-практична конференція «Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів»

splitsplitsplit

31 травня 2024 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться IX Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

splitsplitsplit

Телефон гарячої лінії

Вінницького Управління Департаменту внутрішньої безпеки

Національної поліції України

(068) 841-81-73.

splitsplitsplit

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

splitsplitsplit

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

splitsplitsplit

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: [email protected]. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

splitsplitsplit